PanStworzyciel 0 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Witam! Mam pytanie.Mam skrypt Ultimateclans 2https://www.mpcforum.pl/topic/1047404-dl164-ultimateclans-gildie-na-twoim-serwerze-skript-202/'>>https://www.mpcforum.pl/topic/1047404-dl164-ultimateclans-gildie-na-twoim-serwerze-skript-202/oraz skrypt na Jobshttps://www.mpcforum.pl/topic/1094168-dl-skrypt-jobs-prace-na-twoim-serwerze/'>>https://www.mpcforum.pl/topic/1094168-dl-skrypt-jobs-prace-na-twoim-serwerze/ I mam problem... W grze mam takie coś - http://imageshack.com/a/img822/9461/7sh92.jpg Jak to zmienić tak, żebym miał w 1 linijce nazwę gildi (tak jak jest na górze w czacie) i nazwę pracy obok (tak jak jest na dole w czacie)? Proszę o pomoc! //Linki wychodzące poza forum wstawiamy w ~[/color][color=#daa520]Sebek[/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Kurcze mi MPCforum nie działa, ale musisz znaleźć w job'sach event "on chat:" i wtedy tam jest linijka która odpowiada za podmianę wiadomości, usuń ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Dodałem to do komentarza i nie mam już tej wiadomości tylko mi chodzi o to by to wyglądało tak [Gildia][Praca]Nick: wiadomość a teraz wygląda tak [Gildia]Nick: wiadomość . To jest z Ultimatechat# +-----------------------------------------------+ ## ## | UltimateChat | ## ## +-----------------------------------------------+ ## Zarzadanie chatem ## +-----------------------------------------------+ # # Czy wlaczyc UltimateChat: ultimatechat.enable: true # Wyglad wiadomosci ultimatechat: &7[&6{TAG}&7]&9{DISPLAY}: {MESSAGE} # Przepisz tutaj wyglŁ¡d tagu ultimatechat-tag: &7[&6{TAG}&7] # {TAG} - Tag gildii # {RANK} - Ranga # {PLAYER} - Nazwa gracza # {DISPLAY} - Wyswitlana nazwa gracza # {MESSAGE} - Wiadomosc A to jest z Jobs#===================================================## ## | CHAT | ## ##===================================================##on chat: if {praca.gornik.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Gornik&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.drwal.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Drwal&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.kopacz.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Kopacz&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.zabojca.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Zabojca&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.lowca.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Lowca&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.budowniczy.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Budowniczy&9] %display name of player% %message%" to all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheDayderPL 1 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Dodałem to do komentarza i nie mam już tej wiadomości tylko mi chodzi o to by to wyglądało tak [Gildia][Praca]Nick: wiadomość a teraz wygląda tak [Gildia]Nick: wiadomość . To jest z Ultimatechat# +-----------------------------------------------+ ## ## | UltimateChat | ## ## +-----------------------------------------------+ ## Zarzadanie chatem ## +-----------------------------------------------+ # # Czy wlaczyc UltimateChat: ultimatechat.enable: true # Wyglad wiadomosci ultimatechat: &7[&6{TAG}&7]&9{DISPLAY}: {MESSAGE} # Przepisz tutaj wyglŁ¡d tagu ultimatechat-tag: &7[&6{TAG}&7] # {TAG} - Tag gildii # {RANK} - Ranga # {PLAYER} - Nazwa gracza # {DISPLAY} - Wyswitlana nazwa gracza # {MESSAGE} - Wiadomosc A to jest z Jobs#===================================================## ## | CHAT | ## ##===================================================##on chat: if {praca.gornik.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Gornik&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.drwal.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Drwal&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.kopacz.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Kopacz&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.zabojca.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Zabojca&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.lowca.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Lowca&9] %display name of player% %message%" to all players if {praca.budowniczy.%player%} is true: cancel event send "&9[&5Budowniczy&9] %display name of player% %message%" to all players Nie da się zrobić, żeby skrypt na prace pobierał nazwę gildii z UC. Jeżeli chcesz uzyskać efekt [Gildia] [Praca] NICK: <WIADOMOŚĆ> to musi być to w jednym skrypcie, przynajmniej według moich wiadomości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 W mógłby mi to ktoś przerobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) Wystarczy złączyć te 2 skrypty i już. Pomógłbym, ale robię skrypt do SDT (podanie). Edytowane 8 czerwca 2014 przez Hakushami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 A jak skończysz to mógłbyś pomóc? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) Jasne, jeszcze dzisiaj najprawdopodobniej. Sorry, ale nie mogłem pomóc. czyt.(sprawy rodzinne) Edytowane 8 czerwca 2014 przez Hakushami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 To jak? Pomoże mi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Jak masz zmienną pracy np. {Praca.%player%} to wlep to do chatu w uc... i nie piszcie glupot ze sie nie da... [~] Wyklikane z Tapatalk. [~] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) RaiZeN robiłem tak i nie działało. Autor skryptu Ultimateclans napisał, że ktoś musi mi połączyć te 2 skrypty w 1, żeby działało. Edytowane 10 czerwca 2014 przez PanStworzyciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 ReF Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Ponoć to jest proste a jednak nikt mi nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Jutro prawdopodobnie się tym zajmę. Ale napisz, czy w licencji jest zapis o możliwości edytowania kodu do własnych potrzeb, bez tego ani rusz. Edytowane 13 czerwca 2014 przez kryxkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Ultimateclans jak i Jobs (te 2 skrypty) można przerabiać na spokojnie. Nawet autor pluginu Ultimateclans napisał, żeby mi to ktoś przerobił w 1 skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Hej! To jak? Pomoże mi ktoś...? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 wiesz co, to można nawet w nowym skrypcie zrobić ;d na pw wyślij mi zmienne odpowiadające za chat to ci napiszę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 22 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Halo! Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 ta jutro ci napiszę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanStworzyciel 0 Opublikowano 25 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 I jak? Napisałeś? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 yyy... powiedmy że w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanStworzyciel 0
oraz skrypt na Jobs
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi