#Aperture 278 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) witam, jestem Krystian, mam 13 lat :) lubię informatykę, zajmuję się skriptem (właściwie to ja świeżak jestem :D). To chiba tylo, o więcej, jak nr GG pytać w commentach (może odpowiem). Pozdro dla tych, którzy przeczytali :D nick skype: krystian.urban10 e-mail: [email protected] lub [email protected] a, o forum dowiedziałem się z c+ :-D Edytowane 16 czerwca 2014 przez kryxkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakushami 51 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Siemka, i życzymy powodzenia na forum. #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) Siema, witamy na forum, Mam nadzieje ze się wykazesz tutaj :) Edytowane 6 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 dziękuję wam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 działaj :D siemka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyraf 170 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 hejo [â—] Daj lajka za ten trud pisania na telefonie [â—] Napisane dzieki Norbi's smartphone [â—] Za wszelkie bledy przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 8 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 hejoo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 9 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2014 hejoo :D Po co piszesz taki post w swoim temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi