BartekPL 0 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 Witam, Może troszkę chaotycznie brzmi temat, ale sam nie wiedziałem jak go nazwać.Potrzebuję skryptu, który na komendę /siekiera , przerabia siekiere z enchantem na nazwana siekiere.Wszystko okej, zrobiłem śmiga. Schody zaczynają się gdy chcę by nazwaną siekierę zmieniło na kolejną siekierę (Leci znów od góry bo wykrywa enchant..)Czy ma ktoś pomysł jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Nic nie rozumiem z tego co napisałeś ;-;Opisz to bardziej zrozumiale.. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez astranaar nayes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 No to tak... Po nazwaniu tej siekiery setujesz slot do zmiennej, a potem dajesz na ten slot tą nową siekierę z tą nazwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekPL 0 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Nadam slot i co to zmieni? I tak będzie sprawdzać od góry, a nie od tego if'a co ja chce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekPL 0 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 @REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BartekPL 0
Witam,
Może troszkę chaotycznie brzmi temat, ale sam nie wiedziałem jak go nazwać.
Potrzebuję skryptu, który na komendę /siekiera , przerabia siekiere z enchantem na nazwana siekiere.
Wszystko okej, zrobiłem śmiga. Schody zaczynają się gdy chcę by nazwaną siekierę zmieniło na kolejną siekierę (Leci znów od góry bo wykrywa enchant..)
Czy ma ktoś pomysł jak to zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi