Shirgerus 0 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Potrzebuje tego co tu jest: - oraz jak zrobić aby pokazywało pod komedą /sprawdz: ile się ma diamentów DODATEK DO ULTIMATECLANS ZE PO /G PROFIL WYSWIETLA SIE NOWA OPCJA ONLINE I POKAZUJE ILU GRACZY ONLINE (LICZBA ONLINE W GILDI ORAZ NICKI) Wszystkie linki wychodzące poza skript.pl wstawiamy w kod ~Dragon Edytowane 5 czerwca 2014 przez Shirgerus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XziomekX 18 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) nwm, czy to zadziała ale: https://code.skript.pl/JlELvcZf/ ( co do tego czasu ) Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Co do czasu typ mi napisał i działa prosze odb na inne pyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) 1.Co do reloadowaniaWykorzystaj:on Skript start:##KOD###//editNie odświeżyło mi tematu przez 30 min O.oProszę o usunięcie mojego posta. Edytowane 4 czerwca 2014 przez Lizak3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 @UP co ma a do z ? Chodzi mi o zapis ! jakiś mysql czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 4 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2014 Co do zapisu to kłania się dokumentacja WildSkript :)http://www.dzikoysk.net/projects/wildskript/doc/index.php/Effects#Write Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 5 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 Prosze szybka pomoc1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 5 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 do tych graczy: on join: [tab]add player to {gracze::*} on every 1 minute: [tab]send message:'dolaczyl(i): {gracze::*}! Wytabuj i przetestuj. Jak nie działa, wyślij error log do mnie na pw Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 5 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) @UPDOBRA DZIALA THX Edytowane 5 czerwca 2014 przez Shirgerus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 5 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 ehh... Coś sknociłem. Zaraz coś wymyślę. on join: (tab)add player to {gracze: :*} every 1 minute: loop all players in {gracze: :*} send message:'przybyli: %loop-value%! reset {gracze: :*} działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shirgerus 0
Potrzebuje tego co tu jest:
- oraz jak zrobić aby pokazywało pod komedą /sprawdz: ile się ma diamentów
DODATEK DO ULTIMATECLANS ZE PO /G PROFIL WYSWIETLA SIE NOWA OPCJA ONLINE I POKAZUJE ILU GRACZY ONLINE (LICZBA ONLINE W GILDI ORAZ NICKI)
Wszystkie linki wychodzące poza skript.pl wstawiamy w kod ~Dragon
Edytowane przez ShirgerusOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi