Zelek_ 0 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 Witam,Moglibyście napisać skrypt na głosowanie na Dzień lub Noc. Wiadomość o głosowaniu powinna pojawiać się o np. 19:00 (czasu minecraftowego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zelek_ 0 Opublikowano 6 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) <- naprawicie ten skrypt? Bo nie działa tak jak powinien (jest to skrypt na te głosowanie) Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lopek333 1 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Raczej powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 (edytowane) Takie moje małe zdziwienie, że ktoś jednak tych skryptów używa Takie pytanko: Co ci w tym nie działa? (Mogę od nowa napisać, ten skrypt był pisany gdy uczyłem się ^_^ ) //Edit: tutaj masz już skrypt napisany na wersji 2.2 trochę krótszy i nie zjada tak zmiennych Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zelek_ 0
Witam,
Moglibyście napisać skrypt na głosowanie na Dzień lub Noc. Wiadomość o głosowaniu powinna pojawiać się o np. 19:00 (czasu minecraftowego).
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi