_Twaq_ 4 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 START 04.07.2015 GODZINA: 14.00 Adres IP serwera: MC.TWAQ.PLIlość slotów na serwerze: 200Typ serwera: EasyHc [sREDNI DROP]Wersja serwera: 1.7.X INFORMACJE: Na naszym serwerze mamy wszystko zrobione aby było przejrzyste oraz łatwe do użytkowania. W naszych pluginach mamy jedynie potrzebne rzeczy, nie ma żadnego pluginu zbędnego. A co najważniejsze serwer jest robiony z pasji, nie dla żadnych pieniędzy czy coś w tym stylu. Paczka serwerowa została robiona od podstaw, skrypty które mamy na serwerze są autorskie. Na serwerze będą się pojawiały częste eventy które na pewno zachęcą graczy aby zostali!A co najważniejsze że DROP na naszym serwerze jest bardzo prosty i kazdy ktory poswieci kilkanascie minut na gre bedzie miał diamentowy set. Dodatkowo wprowadzamy częste eventy na powiększony drop czy też powiekszony exp ze stone.Pluginy sa dopasowane do graczy aby byly dla was przyjemne oraz nie przeszkadzaly w grze!Może i drop jest sredni ale by zrobić gildie trzeba się poświęcić te kilkanascie minut.Drop jest przejrzysty i mozna sie wszystkiego dowiedziec dzieki komendzie /drop! ADMINISTRACJA: [Wlasciciel] _Twaq_ / Ja[Administrator] __adammus38__ DROP: Diament: 7%Szmaragd: 7%Zloto: 7%Zelazo: 7%Wegiel: 7%Redstone: 7%Obsidian: 5%Biblioteczka: 1.5%Tnt: 1%Nici: 0.3%Perla: 0.2%Strzala: 0.1%Kosc: 0.1% EFEKTY: Niewidzialnosc (3 Minut): 3 PerlyNiewidzialnosc (15 Minut): 7 PerlySila 1 (5 Minut): 6 PerlySila 1 (15 Minut): 13 PerlyPospiech 2 (5 Minut): 32 Bloki zlotaPospiech 2 (10 Minut): 48 Bloki zlotaPospiech 2 (15 Minut): 64 Bloki zlota ITEMY NA GILDIE: Diamenty: x64Szmaragdy: x64Zlote Jabka (Refile): x64Kowadla: x32Biblioteczki: x32Perly: x16VIP I SVIP MA O POLOWE MNIEJ ITEMOW! NARAZIE TO TYLE DZIEKI START 04.07.2015 GODZINA: 14.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 A co najważniejsze że DROP na naszym serwerze jest bardzo prosty i kazdy ktory poswieci kilkanascie minut na gre bedzie miał diamentowy set. I gra się znudzi :I Zrób tak, żeby diament był naprawdę cenny. Niski drop i gra od razu jest lepsza i masz pewność, że gracze poświęcą dużo czasu na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 Sam grałem na nim... Pogralem 5 minut i mi sie znudziło... Za duzo diamentow, za malo graczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estik 23 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 Drop średni? Ja przez drop średni rozumiem do 1% max tak jak zwykle jest ustalone w generatorze MCA tutaj 7% xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi