BodzioPluginsSkript 1 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 (edytowane) Hej,mógłby mi ktoś napisać topke zjedzonych koxówi refili.Pod komenda /kox wyskakuje to 10 typeczków którzy zjedli najwięcej koxów.Np.Bodzio zjadł 10 koxów i 20 refili coś takiego :P Edytowane 25 czerwca 2015 przez BodzioPluginsSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 on consume: player's tool is golden apple:0: add 1 to {refile::%player%} player's tool is golden apple:1: add 1 to {koxy::%player%}Topkę możesz wziąć z mojego poradnika, tylko musisz to zrobić 2 razy, najpierw zmienić nazwę zmiennej na refile a potem na koxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BodzioPluginsSkript 1 Opublikowano 26 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 @up dziękuje bardzo mógłbym poprosić o link do tego poradnika ,bo znaleźć nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MilutuS 2 Opublikowano 26 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łapaj kod.nie testowane ;> BodzioPluginsSkript 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BodzioPluginsSkript 1
Hej,mógłby mi ktoś napisać topke zjedzonych koxówi refili.Pod komenda /kox wyskakuje to 10 typeczków którzy zjedli najwięcej koxów.
Np.
Bodzio zjadł 10 koxów i 20 refili coś takiego :P
Edytowane przez BodzioPluginsSkriptOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi