Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do przedstawienia mój pierwszy skrypt na tej stronie.

Prosze nie chejtujcie mnie zaczynam od niedawna zajmowac sie skryptami .

Dziekuje

Link: https://code.skript.pl/qzm1aZUr/

Oceniajcie!

Edytowane przez Ewald
https://skript.pl/temat/827-r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka-teleportuj%C4%85ca-na-spawn-skrypt-na-r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCk%C4%99/

command /setspawn:    trigger:        if player has permmision "setspawn.admin"            set {y} to x-location of player            set {z} to z-location of player            set {spawn.spawn} to location of player            send "&aPomyslnie ustawiles spawn"

Tak będzie dobrze. Fajnie właśnie, że uzyłeś tego : set {y} to x-location of player, set {z} to z-location of player i z koordynatami :)

Powodzenia

Dnia 1.06.2014 o 19:01, LeviBoyPL napisał:

command /setspawn:    trigger:        if player has permmision "setspawn.admin"            set {y} to x-location of player            set {z} to z-location of player            set {spawn.spawn} to location of player            send "&aPomyslnie ustawiles spawn"

Tak będzie dobrze. Fajnie właśnie, że uzyłeś tego : set {y} to x-location of player, set {z} to z-location of player i z koordynatami :)

Powodzenia

Dzieki

Dnia 1.06.2014 o 18:37, Barunyt napisał:

A i w /setspawn dodaj permisje, poniewaz kazdy moze ustawis spawn. Sory za brak interpunkcji, ale ja telefonie jestem.

Tak jak kolega na dole napisal :) z permissia

• 8 miesięcy temu...

Jest mały błąd :D
Jak graczowi dodaje permisję i usuwa to tak jak nic by się nie stało ;)
Dodałem do skryptu 2 linijki z dodaniem "pex reload".
Wpadłem na to wtedy gdy graczom nie działała różdżka a nie wiedziałem dlaczego :(

execute console command "pex user %player% add sk.rozdzka"

execute console command "pex reload"
                apply nausea 2 to the player for 30 seconds
                wait 3 second
                execute player command "/teleport"
                execute console command "pex user %player% remove sk.rozdzka"
                execute console command "pex reload"
Edytowane przez Froztie

Tak jak pisali moi poprzednicy dodaj permisje do ustawiania spawnu oraz wydaje mi się żebyś zmienił tam {y} na x bo coś  tam jest źle 

Automatycznie wygenerowana wiadomość

Ten temat został zamknięty.

Ostatnia aktywność autora - 13 września, ale nie. Trzeba pisać w takich tematach...

• 1 rok później...
  • Libter odblokował(a) ten temat