Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc

divx

Pytanie

Da radę zrobić tak że jak wpiszemy /pomoc

command /pomoc:    trigger:        send "&7-======= &6 POMOC &7=======-"        send "&6/Spawn - &7Teleportuje nas na spawn serwera."

to na czacie te wiadomości pokażą się na środku ekranu i po np 4 sec cały czat tylko graczowi który wpisał to usunie się czyli wyczyści ?

+Potrzebuje skrypta który ograniczy mapę do 5000 kratek na + i - kordach,oraz w tym losowy teleport który nie teleportnie nas do oceanu biomu ani river 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dajesz tak:

command /pomoc:	trigger:		(TWOJ KOD)		wait 4 seconds		loop 100 time:			send ""

Mam na myśli to że wpisuje /pomoc pokazuje mi komendy i po 4 sekundach czytania tych komend czat mi się czyści czyli tylko osobie która to wpisujesz i której się pokazuje to czyści się czat

• 0
command /pomoc:	trigger:        send "&7-======= &6 POMOC &7=======-"        send "&6/spawn - &7Teleportuje nas na spawn serwera."        send "&6/Jakas_tam_komenda - &7Jakies tam dzialanie."        send "&6/i tak dalej - &7i tak dalej..."		wait 4 seconds        loop 100 time:			send ""
Edytowane przez LeviBoyPL

• 0

Jezuuu... Zamiast "(TWOJ KOD)" dajesz twoj kod ktory wysyla liste komend

Robiłem to i błędem jest

loop 100 time:

tutaj konsola

>skirpt reload 123.sk[17:12:07 INFO]: Unknown command. Type "help" for help.>skript reload 123.sk[17:12:13 INFO]: [Skript] Reloading 123.sk...[17:12:13 ERROR]: '100 time' is not an entity type (123.sk, line 15:me:')[17:12:13 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading 123.sk!

tutaj caly sk

command /lol:    trigger:        send "&7-======= &6 POMOC &7=======-"        send "&6/Spawn - &7Teleportuje nas na spawn serwera."        send "&6/SetHome - &7Ustawia teleport do naszego domu."        send "&6/Home - &7Teleportuje nas do naszego domu."        send "&6/Drop - &7Pokazuje drop przedmiotow ze stone (Kamienia)."        send "&6/Stoniarka - &7Pokazuje crafting stoniarki."        send "&6/Gildie - &7Pokazuje wszystkie dostepne komendy Gildi."        send "&6/GildiaPrzedmioty - &7Pokazuje wymagane itemy do stworzenia gildi."        send "&6/Bruk - &7Usuwa caly Bruk z ekwipunku."        send "&6/VipPomoc - &7Pokazuje dodadkowe komendy dostepne dla Vipa."        send "&7-======= &6 POMOC &7=======-"        wait 4 seconds        loop 100 time:            send ""

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...