MajFriend 0 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 Witam , napisze mi ktos skript że jak się napisze 1.* to ma się permissie do komendy /bc1 i jak sie to wpisze to pisze na chacie &6&lWitamy na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 command /bc1: trigger: if player have permissions "1.*": send "&6&lWitamy na serwerze"tak to miało wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 command /bc1: trigger: if player don't have permission "bc1": send "&cNie masz do tego uprawnien." stop send "&6&lWitamy na serwerze!" execute console command "pex user %player% remove bc1" stopon chat: if message is "1.*": cancel event execute console command "pex user %player% add bc1" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasio.kazmiercza 0 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Pomuście mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacperski 6 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Pomuście mi!w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MajFriend 0
Witam , napisze mi ktos skript że jak się napisze 1.* to ma się permissie do komendy /bc1 i jak sie to wpisze to pisze na chacie &6&lWitamy na serwerze!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi