EXINEX 4 Opublikowano 30 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2015 Witam, mam pytanie da się jakoś zrobić szybki enchant, chodzi o to że gracz otwiera menu gui z enchantami, klika książkę jakąś z enchantem np. sharpness 1 i enchantuje mu item, który trzyma w ręce na sharpness 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeRicker 0 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Skorzystaj z dodatku skQuery bo on tam ma w sobie tworzenie customowego inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXINEX 4 Opublikowano 5 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Tyle to każdy wie -,- Ja chce się dowiedzieć ,,JAK'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacperski 6 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Przepraszam że ja wam wszystkim daje pluginy ale ten: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (obejrzyj) ma enchantowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) @UP Jesteś idiotą (bez obrazy) NIGDY nie pobiera się pluginów / skryptów ani niczego co jest od kukubaczka... Ma on wszędzie luki żeby mógł się włamywać na serwery... @TOP -Krok 1 robisz komendy którę będą ci enchantować ten item (z uprawnieniami dla gracza). Czyli np. trzyma diax miecz wpisuje /ulepsz 1 i enchantuje mu miecz na sharpness 1-Krok 2 Wklep te komendy do gui na skript jest już jeden poradnik powinieneś sobie poradzić, ustawiasz itemek i komendy, które będą enchantować -Masz 2 sposoby otwierania gui poprzez komende lub np. ppm mieczem ale wtedy to się mija z celem w pvp ;).Ewentualnie jakieś miejsce jak na dany klocek wejdziesz to ci się wyświetla ale tez mało praktyczne. Edytowane 6 czerwca 2015 przez DeLajt Norbi, EXINEX i ThisFuckingFanatically 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EXINEX 4
Witam, mam pytanie da się jakoś zrobić szybki enchant, chodzi o to że gracz otwiera menu gui z enchantami, klika książkę jakąś z enchantem np. sharpness 1 i enchantuje mu item, który trzyma w ręce na sharpness 1
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi