#Aperture 278 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 W sensie jaką mógłbym napisać w Lazarusie przydatną aplikację w celu nauki programowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Edytor skinów mc, podgląd innych i wgrywanie ich. #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 (edytowane) Aplikacja służąca do zarządzania chłodzeniem w kompie i wyświetlająca temperatury danych przedspołów Edytowane 23 maja 2015 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Info o komputerze. #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 1. Kalkulator fizyczny2. "minecraft" twoja wersja (xD)3. Updater skryptów4. Aplikacja mobilna skript.pl5. Generator (np. loga)6. Coś typu gra "próżnia" (o ile dobrze pamiętam nazwe). Gra jest w cmd i jest pod typ rpg.7. Lubię to! clicker - coś jak cookie clicker, tylko że zamiast ciastka klikasz w button na fb "Lubię to!" To ode mnie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superchata 12 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) 1. Kalkulator fizyczny2. "minecraft" twoja wersja (xD)3. Updater skryptów4. Aplikacja mobilna skript.pl5. Generator (np. loga)6. Coś typu gra "próżnia" (o ile dobrze pamiętam nazwe). Gra jest w cmd i jest pod typ rpg.7. Lubię to! clicker - coś jak cookie clicker, tylko że zamiast ciastka klikasz w button na fb "Lubię to!" To ode mnie tyle. Drogi kolego, #Aperture chce zacząć programować w lazurusie który jest podróbką delphi, delphi pozwala na tworzenie aplikacji moilnych a lazurus nie.1. Da się zrobić2. Ten jezyk nie służy do tworzenia gier3. Da się zrobić4. Ten język nie służy do tworzenia aplikacji mobilnych5. Tak6. Nie7. Tak Edytowane 24 maja 2015 przez superchata #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 24 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 Okej, lecą lajki :) dzięki @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! drogi kolego, na stronie Lazarusa widziałem otwarty IDE Lazarus, a w nim okno z grą :) Lazarus to IDE wzorowane na języku Pascal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butipsal 0 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Ja popieram info o komputerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi