xFreku 100 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) Czesc. Mam taki kod:xxxChce żeby mogło się dodać item wtedy gdy go nie ma jeszcze w zmiennej i żeby dało się usunąć item ze zmiennej ale musi on tam najpierw być. I proszę o naprawne "wyczysc" :)Proszę o konkretne odpowiedzi ! :) Dzieki. Edytowane 7 czerwca 2014 przez FrekuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 arg 1 is "wyczysc": clear {eItemy::*}Co do reszty to nie wiem :-: Musiałbym mieć czas, a teraz spadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 28 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2014 (edytowane) Mialem to clear ale nie czyscilo mi zmiennej ;c@Edit Pomoże ktoś? :cUps, prosze polączyć post.Łączę, Warn ~PoweredDragon Edytowane 28 maja 2014 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRedstoneMC` 2 Opublikowano 29 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) @upif arg 1 is "wyczysc": delete {eItemy::*} Edytowane 29 maja 2014 przez MrRedstoneMC` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Czesc. Mam taki kod:
Chce żeby mogło się dodać item wtedy gdy go nie ma jeszcze w zmiennej i żeby dało się usunąć item ze zmiennej ale musi on tam najpierw być. I proszę o naprawne "wyczysc" :)
Proszę o konkretne odpowiedzi ! :) Dzieki.
Edytowane przez FrekuPLOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi