KoXXiarsky 1 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Witam.Wiem, że to temat nie o komputerach ale mam pytanie, w zasadzie 2.1. Czy pójdzie mi H1Z1:Widnows XP HE SP3Intel ® Pentium 4 3.00GHz [2 rdzenie[Radeon R7 240 [2gb VRAM]1.5gb ramu 2.Jakbym chciał dokupić ramu (wymienić kości 256mb na np: 1 gb) to jak mam to zrobić i gdzie ew. taki ram dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 Ram możesz kupić w pierwszym lepszym sklepie komputerowym (W "moim" mieście jest ich kilka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Herhor to rzesz "dowalił" xD (w "moim" mieście- Gdzie mieszkasz?). Jeśli chodzi o system:- Masz dodatki usprawniające go?- I coś mi się wydaje, że XP na tą grę "nie jest odpowiedni". Karta graficzna i ogółem:Gra powinna pójść, ale będą lagi (zależy, czy masz te dodatki, czy nie [Nie pamiętam jakie xD]). Poza tym dokup se na wszelki wypadek z +2 gb ramu, bo szkoda wydać hajs, a nie zagrać. Procesor może być :3, ale jaką masz kartę graficzną? (Marka i czy integrowana?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Ja mam dobrą radę. Jeśli masz ok. 1500zł to spokojnie złożyła sobie kompa jakiego ja mam (8gb ram, 1gb grafika, 3, 14ghz na procku i jak się nie mylę to on jest chyba 2-4 rdzeniowy) Bo dokładnie w aktualnego nie ma sensu lepiej poczekać na kasę te kilka miesięcy i kupić coś lepszego. Lecz zaś jeśli nie masz kasy to polecam tego rama sobie zwiększyć i kartę graficzną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoXXiarsky 1 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Kartę podałem przecież, że Radeon R7 240 2 GB VRAM a czy zintegrowana to nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi