Klaudiusz258 4 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Witam, czy da się zrobić coś takiego że gdy wpiszemy /robot przed nami pojawi się block (ustalony) i gdy wpiszemy np: /robotidz on przeniesie się klocek dalej? Jeżeli było by to możliwe mógł by ktoś dla mnie taki kodzik napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Przesunąć zwyklego bloku się nie da, tylko entity można ruszać. Jakiś falling block czy coś wiszący w powietrzu i przesunąć go. Albo po prostu zniszczyć blok i postawić metr dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 16 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Ale chodzi o to że usuwa ten blok i przestawia go o 1 kratke o takie cos mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 17 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 18 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 26 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wkuba500 0 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Myślę że worldedit by pomógł.Zrób sobie schematy gdzie blok jest w określonej pozycji a dana komenda będzie wywoływała określony schemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Witam, czy da się zrobić coś takiego że gdy wpiszemy /robot przed nami pojawi się block (ustalony) i gdy wpiszemy np: /robotidz on przeniesie się klocek dalej? Jeżeli było by to możliwe mógł by ktoś dla mnie taki kodzik napisać?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi