shiworld 4 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 Witam Mam problem, albo i pytanie.. czy jest możliwość posiadania kilku Craftingów na serwerze? Chodzi mi o problem, gdy robię kilka Craftingów, a działa mi tylko jeden, który zainstalowałem jako pierwszy. :/ Proszę o pomoc ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 Raczej można.1. Logi z konsoli2. Wersja Skripta/Skript+/Serwera(który build) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rivederchee 0 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 on load of skript: register new shaped...on load of skript: register new shaped...on load of skript: register new shaped recipe... Kilka razy powinno działać :D // Skrypty dajemy w znacznik ~ Parrot[/color][/font] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2014 on script load: register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, Działa na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 27 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2014 Albo jeszcze coś takiego: on script load: register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, stop register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 28 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2014 Albo jeszcze coś takiego:on script load: register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, stop register new shaped recipe for <item> using <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, <item>, stopNie może być bo stop zatrzymuje wykonywanie eventu i nie zadziała 2 crafting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shiworld 4
Witam
Mam problem, albo i pytanie.. czy jest możliwość posiadania kilku Craftingów na serwerze? Chodzi mi o problem, gdy robię kilka Craftingów, a działa mi tylko jeden, który zainstalowałem jako pierwszy. :/
Proszę o pomoc ;_;
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi