Witam otóż na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem dobry w skryptach więc jeśli zrobiłem jakiś głupi błąd czy coś to nie krytykujcie mnie ;D dodam także, że skrypt jest pisany przy pomocy innych.
on join: if {xp.%player%} is not set: set {xp.%player%} to 0 set {xp.%player%::level} to 1on death: if attacker is player: if name of entity is "&5Rycerz" add 1 to {xp.%player%} if {xp.%player%} is greater than 9: add 1 to {xp.%player%::level} send "&aAwansowales na &c%{xp.%player%::level}% &alevel." clear {xp.%player%} stop command /resestxp: trigger: set {xp.%player%} to 0 set {xp.%player%::level} to 1 command /pokazlvl: trigger: send "&c%{xp.%player%}% &fpunktow" send "&c%{xp.%player%::level}% &fpoziom" on chat: cancel event broadcast "&8[&6%{xp.%player%::level}%&8] %display name of player%&7: &f%message%"
Jest to skrypt, którego zadaniem miało być obliczanie expa i dawanie leveli po zabiciu np. zombiaka o nazwie rycerz. Niestety przy wgrywaniu wyświetla się 'entity' is not an item stack. Dodam także iż nawet jak usunę tą linijkę to nie dodaje mi +1 za zabicie żadnego moba (wiem to z komendy /pokazlvl)
Pytanie
TheXperion 0
Witam otóż na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem dobry w skryptach więc jeśli zrobiłem jakiś głupi błąd czy coś to nie krytykujcie mnie ;D dodam także, że skrypt jest pisany przy pomocy innych.
Jest to skrypt, którego zadaniem miało być obliczanie expa i dawanie leveli po zabiciu np. zombiaka o nazwie rycerz. Niestety przy wgrywaniu wyświetla się 'entity' is not an item stack. Dodam także iż nawet jak usunę tą linijkę to nie dodaje mi +1 za zabicie żadnego moba (wiem to z komendy /pokazlvl)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi