Danko19 5 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Witam, mam pytanie. Czy zrobi mi ktoś takie Frakcje pod serwer GTA? oczywiście wersja 1.5.2 :Dw tych gangach nie ma być:- Claimowania Terenu.- Żadnego chatu.- No innych takich co mają gildie.poprostu zwyczajne Gangi takie jak w GTA :DFormat Czatu:[Gang]Player: Coś tam.Jeśli ktoś zrobi mi taki skrypt. to oczywiście dam reputacja o 1% i Plusik! :)( I niech link podeśle mi na PW! ):FacePalm:xD nie zauważyłem proszę moda o przeniesienie mojego tematu do innego działu! :D pomyliłem się xD Edytowane 29 kwietnia 2015 przez Danko19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vanillah 76 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2015 Przerób jeden ze skryptów na gildie znajdujących się na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Danko19 5
Witam, mam pytanie. Czy zrobi mi ktoś takie Frakcje pod serwer GTA? oczywiście wersja 1.5.2 :D
w tych gangach nie ma być:
- Claimowania Terenu.
- Żadnego chatu.
- No innych takich co mają gildie.
poprostu zwyczajne Gangi takie jak w GTA :D
Format Czatu:
[Gang]Player: Coś tam.
Jeśli ktoś zrobi mi taki skrypt. to oczywiście dam reputacja o 1% i Plusik! :)
( I niech link podeśle mi na PW! )
:FacePalm:
xD nie zauważyłem proszę moda o przeniesienie mojego tematu do innego działu! :D pomyliłem się xD
Edytowane przez Danko19Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi