puun 7 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Prosił bym o zrobienie/napisanie mi plguinu/skryptu na Excalibur (wolał bym żeby było wykonane w pluginie !) musi wyglądać dokladnie jak na tym filmie ! : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 355 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie wiem czy dobrze działa. Komendą /excalibur bierzesz miecz. Możesz połączyć ze skryptemnp.on rightclick on sign: if line 2 of event-block is "[Excalibur]": if line 3 of event-block is "GIVE": execute player command "excalibur" Edytowane 26 kwietnia 2015 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) A zrób żeby ta komenda pobierala 300 tyś ok? Pls Edytowane 26 kwietnia 2015 przez puun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Ej a dlaczego jak bije to nie daje mi siły: (? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
puun 7
Prosił bym o zrobienie/napisanie mi plguinu/skryptu na Excalibur (wolał bym żeby było wykonane w pluginie !) musi wyglądać dokladnie jak na tym filmie ! : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi