bvcz 444 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 Mam pytanie, czy da się zrobić latający piasek w skript. Jeżeli ktoś mógł by zrobić to proszę. Daję + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 Tak, zrób kod aby stawiały się kolejno: dirt, sadzonka, piach poczym usuń dirt. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 i zrób żeby nie dropiła sadzonka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 Ja bym się po prostu pobawił tym: http://njol.ch/projects/skript/doc/events/#physics Jak ten event zwraca location, to masz z bańki, bo tylko sprawdzasz z tą co chcesz postawic :) #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 lol, gotowe z doc :) on block physics: block is sand cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2014 Tia, tylko teraz blokujesz wszystkie, a tu raczej o określony chodzi. Mówię, event-location czy coś w tym stylu i gotowe :P #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 25 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2014 no to kurde używasz komendy //set z worldedita i masz latający klocek piasku. Albo postaw najpierw comamndblockiem lub też "//set" blok 36 a dopiero na nim piasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bvcz 444
Mam pytanie, czy da się zrobić latający piasek w skript.
Jeżeli ktoś mógł by zrobić to proszę. Daję +
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi