filipuer 13 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) SIemga!Mam takisz oto problem: Musze zrobić tak że liczba która sie ostatnio wylosowała musi zostać dodana do zmiennej! Mam tak: every 1 minute: broadcast "&c&lTemperatura powietrza to %random integer between 0 and 57%" ti chce aby to co się wylosowało zostało zapisane do zmiennej {temp} :) Prosze o pomoc. Edytowane 11 kwietnia 2015 przez filipuer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 every 1 minute: set {temp} to %random integer between 0 and 57% broadcast "&c&lTemperatura powietrza to %{temp}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filipuer 13 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Nie działa "set {temp} to %random integer between 0 and 57% is not a boolean" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 every 1 minute: set {temp} to random integer between 0 and 57 broadcast "&c&lTemperatura powietrza to %{temp}%" filipuer i DαrϰVεnuς 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filipuer 13 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Dzięki wszystko śmiga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filipuer 13
SIemga!
Mam takisz oto problem:
Musze zrobić tak że liczba która sie ostatnio wylosowała musi zostać dodana do zmiennej!
Mam tak:
every 1 minute:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi