dynia800 4 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 Witam.Jak zrobić suffix pod nickiem gracza ?Chodzi mi o to żeby zrobić w linijce pod nickiem gracza jakiś napis np liczbe punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DivLeD 0 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 ale w hologramie nad głową czy w chacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2015 doc mówi:command /example: trigger: set name of sidebar of player to "&e&lHEY THERE!" set score "&aSCORE NAME" in sidebar of player to 1za hey there daj zmienną z pkt np: %{pkt.%player%}% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dynia800 4 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 a może mi ktoś dać gotowy skript ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dynia800 4
Witam.
Jak zrobić suffix pod nickiem gracza ?
Chodzi mi o to żeby zrobić w linijce pod nickiem gracza jakiś napis np liczbe punktów.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi