_Of3k 278 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Witajcie forumowicze.Nazywam się Matusz i pochodzę z woj.Lubelskiego. Mam 13 lat i moim hobby jest granie w gry Online. Poza tym Interesuje się Minecraftem i wszystkim związanym z tą przepiękną i jak że cudowną grą :P. Z tego powodu trafiłem na wasze forum. Więc jestem takim świeżym forumowiczem. Mam nadzieje, że nauczycie mnie pisać te wręcz cudowne skrypty, które dodają nowe rzeczy lub funkcje na tryb multiplayer (serwery). Jeśli dobrze pójdzie to zaproszę was do co tygodniowej gry z moją ekipą w epickie gry :D. Na pewno to nie będzie LoL, czy też Metin lub jakieś inne gry MMO (Nie lubie ich). To będą gry typu strzelanki, survival i o tematyce 'Zombie'. Już dalej rozpisywał się nie będę... Tak sobie jeszcze strzelę napis: Wesołych Świąt!!! Serdecznie pozdrawiam~ Lewak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Witaj lewaku! _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Witaj Herhor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrevenPl 11 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Hejoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Witaj ponownie, DeltaT ;D herhor67 i _Of3k 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 No witajcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 159 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2015 Na tym forum może być tylkojeden Lewak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 Czyli kto?- ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi