piter909 4 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 Hej,Mam problem.Szukałem przez dłuższy czas, aby sczytać z lore przedmiotu taki przykładowy ciąg znaków: 23/500Jak zrobić, aby zapisać w zmiennej z lore przedmiotu wartość 23? Da się zrobić tak, aby sczytywało liczby do końca tego znaku - "/"? Będę wdzięczny za pomoc :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter909 4 Opublikowano 18 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 Ok. Już sobie poradziłem :DOto rozwiązanie w moim problemie: replace "/" in {_lore.block} with ""if length of {_lore.block} is 4:set {_buy.price} to subtext of {_lore.block} from characters 1 to 1else:if length of {_lore.block} is 5:set {_buy.price} to subtext of {_lore.block} from characters 1 to 2else:if length of {_lore.block} is 6:set {_buy.price} to subtext of {_lore.block} from characters 1 to 3else:if length of {_lore.block} is 7:set {_buy.price} to subtext of {_lore.block} from characters 1 to 4else:if length of {_lore.block} is 8:set {_buy.price} to subtext of {_lore.block} from characters 1 to 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter909 4
Hej,
Mam problem.
Szukałem przez dłuższy czas, aby sczytać z lore przedmiotu taki przykładowy ciąg znaków: 23/500
Jak zrobić, aby zapisać w zmiennej z lore przedmiotu wartość 23? Da się zrobić tak, aby sczytywało liczby do końca tego znaku - "/"?
Będę wdzięczny za pomoc :D!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi