Skocz do zawartości
  • 0

Niewidzialność

destroyowsky

Pytanie

Następne zlecenie ode mnie!
Jeżeli gracz posiada pozwolenie "lotr.niewidzialnosc" oraz kliknie shift, zdejmij jego całą zbroję do ekwipunku oraz daj efekt niewidzialności dopóki nie wykona akcji innej niż ruch (czyli jest niewidzialny tylko kiedy biega, kiedy zaatakuje/rozwali coś etc. zdejmij niewidzialność).

Jeżeli gracz nie ma w ekwipunku 4 lub więcej miejsc, anuluj akcję i wyślij wiadomość do gracza "Nie masz wystarczajaca miejsca w ekwipunku, aby zdjac zbroje".

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A jest jakiś magiczny sposób na zapisanie aktualnego ekwipunku w jakiejś zmiennej?
Uwaga, bronie będą mieć zmienione nazwy, więc to nie będzie Diamentowy Miecz tylko np. Arkanitowy Rozłupiacz itd.

jeżeli takie coś jest możliwe, to można przy sneakowaniu wypierdzielić całe aktualne EQ, wsadzić je do zmiennej i przy powrocie do "widzialności" je przywrócić.

Edytowane przez destroyowsky

• 0

A jest jakiś magiczny sposób na zapisanie aktualnego ekwipunku w jakiejś zmiennej?

Uwaga, bronie będą mieć zmienione nazwy, więc to nie będzie Diamentowy Miecz tylko np. Arkanitowy Rozłupiacz itd.

jeżeli takie coś jest możliwe, to można przy sneakowaniu wypierdzielić całe aktualne EQ, wsadzić je do zmiennej i przy powrocie do "widzialności" je przywrócić.

Proszę ja ciebie bardzo:

on sneak toggle:	if {eq2.%player%} is set:		if {eq2.%player%} is true:			restore inventory player from {eq.%player%}			set {eq2.%player%} to false			remove Invisibility from player		else:			restore inventory player to {eq.%player%}			set {eq2.%player%} to true 			apply Invisibility 3 to player for 999 days	else:		set {eq2.%player%} to true		restore inventory player to {eq.%player%}		set {eq2.%player%} to true 		apply Invisibility 3 to player for 999 dayson quit:	restore inventory player to {eq.%player%}		on join:	set {eq2.%player%} to false	restore inventory player from {eq.%player%}

Mogłem się pomylić bo to trochę zagmatwane ale w razie problemów proszę abyś cytował mój post ;)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...