Skocz do zawartości
  • 0

Nie wypadanie eq / item vip

Pytanie

1) Może mi ktoś napisać skrypt ,że gdy mamy w eq np. diament z nazwą Kox Diament to po śmierci nasze eq z nas nie wypada i jedynie znika ten diament?
Bez diamentu oczywiście eq normalnie by wypadało

2) Druga rzecz to itemek np. name tag nazwa Vip 1D która po użyciu daje nam np. na 1 dzień range vip. i po użyciu znika i jaki plugin do rang bym musiał mieć?

3) Komendą możemy ulepszać miecz np. trzymamy w łapce diax miecz po wpisaniu /ulepsz dostajemy sharp 1 gdy mamy sharp 1 po / ulepsz mamy sharp 2 itp. 

+ do ulepszenia musimy miec w eq 1x coal o nazwie Magiczny Metal

Wymyśliłem coś do 2 :

command /vip [<player&gt]:
        aliases: rankset, azrank
        trigger:
                arg 1 is set:
                        execute console command "setrank %arg 1% vip 1d"

Tylko chcę jeszcze aby wykonać tą komendę trzeba mieć ten name tag Vip 1D i po wpisaniu komendy usuwa go z eq ;x
Edytowane przez DeLajt
https://skript.pl/temat/6727-nie-wypadanie-eq-item-vip/

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on rightclick diamond:	remove player's tool	set {item} to true	send "&6Uzyles mocy magicznego diamentu - Przy smierci nie stracisz swojego eq"on death:	if {item} is true:		canel event		heal player 		teleport victim to {spawn}		send "&6Zginoles! Poniewaz ze uzyles mocy magicznego diamentu nie straciles swojego wyposarzenia!"		set {item} to false	else:		stopCommand /setspawn:	trigger:		if player has permission "*":			set {spawn} to location of player			send "&6Ustawiles SpawnPoint!"Command /spawn	trigger:		teleport player to {spawn}		send "&6Przeniesiono na Spawn"	

Edytowane przez franio3321
https://skript.pl/temat/6727-nie-wypadanie-eq-item-vip/#findComment-55226

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...