1) Może mi ktoś napisać skrypt ,że gdy mamy w eq np. diament z nazwą Kox Diament to po śmierci nasze eq z nas nie wypada i jedynie znika ten diament? Bez diamentu oczywiście eq normalnie by wypadało
2) Druga rzecz to itemek np. name tag nazwa Vip 1D która po użyciu daje nam np. na 1 dzień range vip. i po użyciu znika i jaki plugin do rang bym musiał mieć?
3) Komendą możemy ulepszać miecz np. trzymamy w łapce diax miecz po wpisaniu /ulepsz dostajemy sharp 1 gdy mamy sharp 1 po / ulepsz mamy sharp 2 itp.
+ do ulepszenia musimy miec w eq 1x coal o nazwie Magiczny Metal
Wymyśliłem coś do 2 :
command /vip [<player>]:
aliases: rankset, azrank
trigger:
arg 1 is set:
execute console command "setrank %arg 1% vip 1d"
Tylko chcę jeszcze aby wykonać tą komendę trzeba mieć ten name tag Vip 1D i po wpisaniu komendy usuwa go z eq ;x
Pytanie
DeLajt 15
1) Może mi ktoś napisać skrypt ,że gdy mamy w eq np. diament z nazwą Kox Diament to po śmierci nasze eq z nas nie wypada i jedynie znika ten diament?
Bez diamentu oczywiście eq normalnie by wypadało
2) Druga rzecz to itemek np. name tag nazwa Vip 1D która po użyciu daje nam np. na 1 dzień range vip. i po użyciu znika i jaki plugin do rang bym musiał mieć?3) Komendą możemy ulepszać miecz np. trzymamy w łapce diax miecz po wpisaniu /ulepsz dostajemy sharp 1 gdy mamy sharp 1 po / ulepsz mamy sharp 2 itp.+ do ulepszenia musimy miec w eq 1x coal o nazwie Magiczny MetalWymyśliłem coś do 2 :command /vip [<player>]:aliases: rankset, azranktrigger:arg 1 is set:execute console command "setrank %arg 1% vip 1d"Tylko chcę jeszcze aby wykonać tą komendę trzeba mieć ten name tag Vip 1D i po wpisaniu komendy usuwa go z eq ;xOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/6727-nie-wypadanie-eq-item-vip/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi