ukasiu 0 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 Mam kolejne głupie pytanie.Jak zrobić by ktoś nie mógł się ruszać próbowałem tego:on walk: cancel event Z góry dziękuje za odpowiedź!Proszę nie hejtować c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filipuer 13 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 on any move: apply slowness 100 to the player prosze licze na naj :D Wymaga WildSkript i Skript! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franio3321 18 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 on any move: if {ruch.%player%} is true: canel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ukasiu 0
Mam kolejne głupie pytanie.
Jak zrobić by ktoś nie mógł się ruszać próbowałem tego:
on walk:
cancel event
Z góry dziękuje za odpowiedź!
Proszę nie hejtować c:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi