Usunięty#450 36 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 (edytowane) SurvivalGames Jakiego Jeszcze Nie Było! Serwer SurvivalGames+ Sloty: 1000 IP: mc.IceSG.pl Serwer SurvivalGames Classic Sloty: 1000 IP: Wkrótce! Serwer IceSG to nie jest typowy serwer SurvivalGames! Posiadamy autorskie pluginy by zapewnić jak najwyższą jakość rozgrywki. Każda arena to oddzielny serwer z głosowaniem na mapy. Ale co to jest ten SG+? Tryb SG+ to coś pomiędzy SurvivalGames a Blitz SurvivalGames. Tryb posiada przykładowo zestawy, sklep w którym możemy kupić jednorazowo itemy. Tryb spektatora z możliwością sponsorowania graczy jak i sprawdzania ich ekwipunku! Każdy gracz na start dostaje 100 Lodu (Waluty serwerowej) za którą może kupić w sklepie już różne dodatki. W grze są 2 tiery skrzynek Zwykłe I Endercheast. Jak można się domyślić w tych 2 są lepsze itemy Lecz są też skrzynie specjalne tak zwane "Carepackages" które po ustawieniu spadną na ziemie w 10 sekund. W grze jest także "Deathmatch" zależny od liczby graczy na arenie. Po wygranym meczu dostajesz lód i gratulacje na mapie z logiem serwera. Po 15 sekundach od wygranej gra się restartuje i zostajecie przeniesieni na huba. Serwer ma jeszcze więcej funkcji które już musicie zobaczyć sami Już Wkrótce! Bądź kreatywny i stwórz własny zestaw który znajdzie się na serwerze stwórz go według wzoru: Po stworzeniu zestawu wyślij go w komentarzu wraz z opinią! Pozdrawiam I Zapraszam Na Serwer! krysti500. Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 Klasy w rozgrywce dostępne za Vipa/sms są zakazane, EULA się nie czytało, co? :diabełek: Zapowiada się ciekawie, może wbiję, ale raczej nie na otwarcie a wieczór. Wy macie nulleda na forum, czy mnie pamięć myli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#450 36 Opublikowano 27 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 (edytowane) forum nie ma u nas klucza licencyjnego :) @Edit:Ale zostanie niedługo dokupiony :) SS z panelu Edytowane 27 lutego 2015 przez krysti500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xar0PL 13 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 NAPEWNO WBIJĘ !!!!!! :) SZKODA , ŻE PROJEKT Z PK NIE WYPALIŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 Ja bym chętnie wbił, tylko ze mam problemy z 1.8 i Nwm czy dzisiaj wbije :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrevenPl 11 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 Ja byłem pierwszy na serwerze (HaDESv3) fajny spawn a teraz wbije żeby pograć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrevenPl 11 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Dlaczego serwer nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi