Blomczak 0 Opublikowano 22 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 Witam czy jest tu jakaś osoba, która zrobiła by mi ITEMY na gildie tzn. Przedmioty, które są potrzebne na założenie gildii? Chciałbym, aby VIP miał : 32 BLOKI DIAMENTÓW32 BLOKI EMERALDÓW32 BLOKI BOOKSHELFÓW8 KAKTUSÓW16 REFILI32 TNT Dla Gracza 64 BLOKI DIAMENTÓW64 BLOKI EMERALDÓW64 BLOKI BOOKSHELFÓW16 KAKTUSÓW32 REFILI64 TNT I jeszcze DROP ze stone'a Mianowicie chciałbym, żeby ten drop był duży.. tzn. że np. Diament 10% coś takiego.. no i żeby działała fortunka ;) Jeśli napisałem ten temat jako spam, bo jest już podobny temat, to proszę o wyrozumiałość, jestem tu nowy.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 22 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) options: #Szansa w procentach diament: 1 szmaragd: 1 zloto: 1 tnt: 1 obsydian: 1 jablko: 1 zelazo: 1 biblioteczki: 1on mine of stone: chance of {@diament} %: drop 1 diamond add 0.4 to level progress of player chance of {@szmaragd} %: drop 1 emerald add 0.4 to level progress of player chance of {@zloto} %: drop 1 gold ingot add 0.4 to level progress of player chance of {@tnt} %: drop 1 tnt add 0.4 to level progress of player chance of {@obsydian} %: drop 1 obsidian add 0.4 to level progress of player chance of {@jablko} %: drop 1 apple add 0.4 to level progress of player chance of {@zelazo} %: drop 1 iron ingot add 0.4 to level progress of player chance of {@biblioteczki} %: drop 1 bookshelf add 0.4 to level progress of playercommand /drop: trigger: send "&8> &6Diament &8- &e{@diament} %%" send "&8> &6Szmaragd &8- &e{@szmaragd} %%" send "&8> &6Zloto &8- &e{@zloto} %%" send "&8> &6TNT &8- &e{@tnt} %%" send "&8> &6Obsydian &8- &e{@obsydian} %%" send "&8> &6Jablko &8- &e{@jablko} %%" send "&8> &6Zelazo &8- &e{@zelazo} %%" send "&8> &6Biblioteczki &8- &e{@biblioteczki} %%"To jest skrypt na drop autorstwa Nawo ;)Co do itemow na gildie... Masz jakis gotowy skrypt na gildie? Do od podstwa ci nie napisze... Edytowane 22 lutego 2015 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeroseQ 33 Opublikowano 22 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 Ja na miejscu kolegi użyłbym pluginy FunnyGuilds albo gildi od Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blomczak 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Dobrze .. ale ! Chodzi mi, że w configu pluginu na gildie jest tam, że można zmienić itemy na gildie.. obojętnie jaki plugin, ale żeby było.. bo jak jak się w to bawiłem, to mi źle wychodziło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 on command "zaloz" #miedzy "" dajesz komende, ktora zaklada gildie. Np. /g zaloz albo poprostu /zaloz set {_itemy::diamond block} to 64 set {_itemy::emerald block} to 64 set {_itemy::bookshelf} to 64 set {_itemy::cactus} to 8 set {_itemy::golden apple} to 32 set {_itemy::tnt} to 64 if player has permission "zaloz.vip": loop {_itemy::*}: set {_itemy::%loop-value%} to loop-index / 2 loop {_itemy::*}: set {_amount} to loop-index set {_item} to loop-value parsed as item if player has {_amount} of {_item}: add 1 to {_items} if {_items} is not 6: cancel event send "&cNie posiadasz odpowiednich itemow na gildie!" send "&cItemy na gildie:" loop {_itemy::*}: send "&c- %loop-index% %loop-value%"Nie testowane. Co do dropu użyj nDrop. Blomczak i PuzanPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blomczak 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Dziękuje ! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Blomczak 0
Witam czy jest tu jakaś osoba, która zrobiła by mi ITEMY na gildie tzn. Przedmioty, które są potrzebne na założenie gildii?
Chciałbym, aby VIP miał :
32 BLOKI DIAMENTÓW
32 BLOKI EMERALDÓW
32 BLOKI BOOKSHELFÓW
8 KAKTUSÓW
16 REFILI
32 TNT
Dla Gracza
64 BLOKI DIAMENTÓW
64 BLOKI EMERALDÓW
64 BLOKI BOOKSHELFÓW
16 KAKTUSÓW
32 REFILI
64 TNT
I jeszcze DROP ze stone'a
Mianowicie chciałbym, żeby ten drop był duży.. tzn. że np. Diament 10% coś takiego.. no i żeby działała fortunka ;)
Jeśli napisałem ten temat jako spam, bo jest już podobny temat, to proszę o wyrozumiałość, jestem tu nowy.. :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi