777Miks777 1 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Elo. Napisałem na szybko taki skrypt, tylko mam problem. Da się ustawić tak, żeby ta wiadomość, że gracz zgłosił cheatera, trafiała nie do wszystkich opów, tylko do graczy z permisją: zglos.admin ? command /zglos [<text>] [<text>]:trigger:arg 1 is not set:send "&eAby poprawnie zglosic cheatera, wpisz: &c/zglos <twoj_nick> <nick_cheatera>"arg 2 is not set:send "&eAby poprawnie zglosic cheatera, wpisz: &c/zglos <twoj_nick> <nick_cheatera>"arg 2 is set:send "&6>>> &eGracz &a%arg 1% &ezglosil gracza, ktorego podejrzewa o cheaty: &c%arg 2%&e! &6<<<" to all opssend "&a>>> &6Dziekujemy za zgloszenie cheatera! &a<<<" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 arg 2 is set: loop all players: if loop-player has permission "zglos.admin": send "&6>>> &eGracz &a%arg 1% &ezflosil gracza, ktorego podejrzewa o cheaty: &c%arg 2%&e! &6<<<" to loop-playerpomoglem? daj lajka i oznacz jako najlepsza odpowiedz Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 777Miks777 1 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Dziekuje wam obydwu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 777Miks777 1 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 command /zglos [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&eAby poprawnie zglosic cheatera, wpisz: &c/zglos <nick_cheatera>" else: send "&a>>> &6Dziekujemy za zgloszenie cheatera! &a<<<" loop all players: if loop-player has permission "zglos.admin": send "&6>>> &eGracz &a%player% &ezglosil gracza, ktorego podejrzewa o cheaty: &c%arg 1%&e! &6<<<" to loop-playerA moglbys mi dac to w pastebin? Bo mam maly problem z tabami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 777Miks777 1 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 @up Masz lajka xD Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 nawi gz dla cb skopiowales mój kod tak to ty sie nie baw ok?Do autora:działa ci skrypt? Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 @upno tak ja napisalem a ty tylko zlaczyles jego kod z moim Nawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
777Miks777 1
Elo. Napisałem na szybko taki skrypt, tylko mam problem. Da się ustawić tak, żeby ta wiadomość, że gracz zgłosił cheatera, trafiała nie do wszystkich opów, tylko do graczy z permisją: zglos.admin ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi