Zachciało mi się robić skrypt na statystyki gracza no i wszystko fajnie do póki nie zachciało mi się robić możliwości sprawdzania czyichś statystyk przez administratora. Głowiłem się i głowiłem aż w końcu wymyśliłem coś takiego:
command /at [<text>] [<player>]: trigger:[200 linijek pozniej(powaznie 200 XD)] if player have permissions "postac.czyjas": if arg 1 is "nalezacado": if arg 2 is set: set {postac.adm.%player%} to "%argument 2%" show "{@apdkopacz};{@apddrwal};{@apdzabojca};{@apdfarmer};{@apdrzemieslnik};{@formatuj};{@aodswiezadm}" with 2 rows named "&6&o&l POSTAC %argument 2%" to player if arg 2 is not set: send "&b&l&opoprawne uzycie &5&l&o/at nalezacado [nick]" to player
no i działa... ale tylko jeżeli gracz nie ma w nicku cyferek :( . Więc właśnie w tym problem. Jak zrobić żeby admin mógł zobaczyć statystyki gracza który ma nick z cyferkami? Proszę pomożcie
Pytanie
ziemniaczek320 56
Otóż mam taki problem:
Zachciało mi się robić skrypt na statystyki gracza no i wszystko fajnie do póki nie zachciało mi się robić możliwości sprawdzania czyichś statystyk przez administratora. Głowiłem się i głowiłem aż w końcu wymyśliłem coś takiego:
no i działa... ale tylko jeżeli gracz nie ma w nicku cyferek :( . Więc właśnie w tym problem. Jak zrobić żeby admin mógł zobaczyć statystyki gracza który ma nick z cyferkami? Proszę pomożcie
Edytowane przez ziemniaczek320Odnośnik do komentarza
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi