kondziu156 14 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Czy da się zablokować otwieranie ekwipunku w skript ?mam WildSkript i skQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPiegusek 1 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 @up może też być cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 15 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) on inventory open: close player's inventoryŻadnych błędów, da się otworzyć :/ @EDITWyskakuje:The script 'basic.sk' infinitely repeated itself@EDIT 2Okey już naprawiłem i nic się nie pojawia, da się otworzyć Edytowane 15 lutego 2015 przez kondziu156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 15 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 on inventory open: wait 1 tick close player's inventoryŁap like, działa.Ale niestety Menu (Esc) i chat tez znika :/ Dzięki A da się zablokowac zmieniania miejsca przedmiotów w ekwipunku? np. gracz ma miecz na slocie x i chce go przeniesc na blok y, wtedy blokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kondziu156 14
Czy da się zablokować otwieranie ekwipunku w skript ?
mam WildSkript i skQuery
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi