rafi789 4 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 (edytowane) Napisał by mi ktoś ScoreBorda w Skripcie dla wszystkich graczy który pokazywał by- ilość twoich zginięć- ilość twoich zabójstw graczy- i ilość twoich pieniędzy chodzi mi o ekonomie z essentialsto wszystko dzięki aha i jaki dodatek do tego użył czy wildskript czy skquery Edytowane 14 lutego 2015 przez rafi789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafi789 4 Opublikowano 14 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! no właśnie mam taki problem że mi nie działa :/ dlatego chciałem to w skrypcie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafi789 4 Opublikowano 15 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 to wymaga skquery prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafi789 4 Opublikowano 15 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 do zmaknięcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafi789 4
Napisał by mi ktoś ScoreBorda w Skripcie dla wszystkich graczy który pokazywał by
- ilość twoich zginięć
- ilość twoich zabójstw graczy
- i ilość twoich pieniędzy chodzi mi o ekonomie z essentials
to wszystko dzięki
aha i jaki dodatek do tego użył czy wildskript czy skquery
Edytowane przez rafi789Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi