tak jak w temacie mam problem z moim skryptem na cobbleX. Problem w tym że gdy zcraftuje ten cobblex i go postawię oraz zniszczę to wypada z niego Mossy Stone Bricks i nie wypada żaden z wypisanych tutaj itemków. Próbowałem już wsysztkiego i dalej nie działa ..
Opiszę co ma się dziać w tym skrypcie.
otóż craftujemy tego cobblex'a stawiamy go i pisze nam że go postawiono.
potem gdy go niszczymy (gdy niszczymy wszystkim, ręką kilofem byle jakim to ma wypaść wylosowany itemek) ma wybrać losowy jakiś itemek i go dać graczowi,Z bloku MossyStoneBricks ma nic nie wypadać poza tymi specjalnymi itemkami. (te itemki ma dawać do eq)
Za pomoc daję "Lubię to :)" oraz miłe słowo ode mnie xd.
Pytanie
marcino934 1
Witam!
tak jak w temacie mam problem z moim skryptem na cobbleX. Problem w tym że gdy zcraftuje ten cobblex i go postawię oraz zniszczę to wypada z niego Mossy Stone Bricks i nie wypada żaden z wypisanych tutaj itemków. Próbowałem już wsysztkiego i dalej nie działa ..
Opiszę co ma się dziać w tym skrypcie.
otóż craftujemy tego cobblex'a stawiamy go i pisze nam że go postawiono.
potem gdy go niszczymy (gdy niszczymy wszystkim, ręką kilofem byle jakim to ma wypaść wylosowany itemek) ma wybrać losowy jakiś itemek i go dać graczowi,Z bloku MossyStoneBricks ma nic nie wypadać poza tymi specjalnymi itemkami. (te itemki ma dawać do eq)
Za pomoc daję "Lubię to :)" oraz miłe słowo ode mnie xd.
oto kod:
dodam także że nie wyświetlają mi się żadne errory.
Edytowane przez marcino934Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/6353-cobblex/Udostępnij na innych stronach
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi