Seekeer 6 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Czy jest mozliwe aby w skrypt zrobic cos takiego jak losowanie komed ? Chodzi mi o to ze np.: Wylosowano komenda /event biale i automatycznie wykonuje sie ta komenda ?+ Umieszczenie tego na tabliczce ? Ze jesli klikne to losuje mi dana komende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 na losowanie to może być tak chyba:chance of 50%:<tab>execute console command "komenda"chance of 50%:<tab>execute console command "inna komenda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 on rightclick: if target block is sign: if line 1 of licked block is "[Losuj]": set {_cmd} to "komenda1" or "komenda2" or "komenda3" or "itd" execute console command "%{_cmd}%" send "&aWylosowales &e%{_cmd}%&a!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 @up lepiej zrobić to tak:on rightclick: if target block is sign: if line 1 of clicked block is "[Losuj]": set {_num} to random integer between 1 and 10 execute console command "komenda%{_num}%" send "&aWylosowales &e%{_num}%&a!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seekeer 6
Czy jest mozliwe aby w skrypt zrobic cos takiego jak losowanie komed ?
Chodzi mi o to ze np.: Wylosowano komenda /event biale i automatycznie wykonuje sie ta komenda ?
+ Umieszczenie tego na tabliczce ? Ze jesli klikne to losuje mi dana komende
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi