ZychuPL 1 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Witam napisze mi ktoś skrypt na particlesy (serca), które lecą z nieba albo spawnują koło graczy? PS:Nawi ten twój jednak nie działa ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZychuPL 1 Opublikowano 9 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) @ to samo ;c Jak coś: 'particle heart:1 offset 1, 1, 1 at loop-player' is not an entity type Edytowane 9 lutego 2015 przez ZychuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franio3321 18 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 @A że za pytam... Dało by się zrobić aby particlesy się pojawiały tylko jeżeli gracz ma varibles = true?(Nie chciałem zakładać nowego tematu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 @ A że za pytam... Dało by się zrobić aby particlesy się pojawiały tylko jeżeli gracz ma varibles = trueDałoby się. @topic masz skQuery? ZychuPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZychuPL 1 Opublikowano 9 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Dałoby się. @topic masz skQuery?Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Nie.No to koniecznie zainstaluj, inaczej nie zadziałają fajerwerki. Jak byś jeszcze miał problemy to tu jest poradnik: .| .| .| / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZychuPL 1
Witam napisze mi ktoś skrypt na particlesy (serca), które lecą z nieba albo spawnują koło graczy?
PS:Nawi ten twój jednak nie działa ;c
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi