boleknowak 957 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Dlaczego mi to nie działa?every 2 seconds: spawn falling block of 22 to {skrypt::locationOfFallingBlocks::*}błąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 (edytowane) Mi tak się tylko wydaje ale "to" daje się np w "add 1 to {zmienna}", zmień to na "at", i sprawdź Edytowane 6 lutego 2015 przez TheSMB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 6 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Ja odpadam, próbowałem teraz z loopowaniem lokacji z zmiennej i spawnowania na niej bloków i nie wyszło :/ boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 set {_loc} to {skrypt::<Tutaj to cośtam, nie chce mi się przepisywać>::*} parsed as locationspawn falling block of lapis lazuli block at {_loc}ew. daj block of type lapis lazuli block boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 6 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Poradziłem sobie.every 2 seconds: loop {skrypt::locationOfFallingBlocks::*}: spawn falling block of lapis lazuli block at loop-value Fajerowskyy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
boleknowak 957
Dlaczego mi to nie działa?
błąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi