AboundPL 17 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 Cześć! Mógłby mi ktoś napisać skrypt na takie cos:Gdy jest połowa graczy na serwerze to ma się pokazywać połowa BossBara, a gdy jest 10/10 graczy online, to cały BossBar. :DMyślę że zrozumieliście. Juraso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 11 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2014 on join: add 10 to {players.bar} create bar with "&f&lGracze" and {players.bar} to playerevery 5 minutes: create bar with "&f&lGracze" and {players.bar} to all playerson quit: remove 10 from {players.bar}Jak pomogłem, to miło, a jak nie, to chociaż doceń wysiłek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AboundPL 17 Opublikowano 12 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Nie dziala ;/Gdy jest 1 osoba online to BossBar jest ustawiony na 0 ;/ Juraso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Dziwne... A odświeża się po 5 minutach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AboundPL 17 Opublikowano 12 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Zrobiłem to po swojemu:on join: loop all players: add loop-player to {_online} if {_online} is "1": create bar with "&f&lGracze" and 10 to all players if {_online} is "2": create bar with "&f&lGracze" and 20 to all players if {_online} is "3": create bar with "&f&lGracze" and 30 to all players if {_online} is "4": create bar with "&f&lGracze" and 40 to all players if {_online} is "5": create bar with "&f&lGracze" and 50 to all players if {_online} is "6": create bar with "&f&lGracze" and 60 to all players if {_online} is "7": create bar with "&f&lGracze" and 70 to all players if {_online} is "8": create bar with "&f&lGracze" and 80 to all players if {_online} is "9": create bar with "&f&lGracze" and 90 to all players if {_online} is "10": create bar with "&f&lGracze" and 100 to all playersAle teraz gracz ma laga przy przeładowywaniu.W konsoli gdy reloaduje to wszystko jest ok ;) Juraso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Bo tak dużo... Może tak:on join: loop all players: add loop-player to {_online} size of {_online} is greater than 0: create bar with "&f&lGracze" and {_online}*10 to all players AboundPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AboundPL 17 Opublikowano 15 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2014 Problem rozwiązany dzięki PoweredDragon Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 700 Opublikowano 15 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. (@up) Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AboundPL 17
Cześć! Mógłby mi ktoś napisać skrypt na takie cos:
Gdy jest połowa graczy na serwerze to ma się pokazywać połowa BossBara, a gdy jest 10/10 graczy online, to cały BossBar. :D
Myślę że zrozumieliście.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi