Mam Problem z pluginem TimeIsMoney, potrzebuję czegoś takiego na wersje 1.21.1 niestety ten nie działa na tej wersji (ma wsparcie do 1.20), napisałem taki skrypt, działa jednak nie wiem jak zrobić reset o konretnej godzinie, aktualnie skrypt resetuje limit nagród co 24h od startu skryptu, chcę aby resetowało się to 5 minut po północy.
every 15 minutes:
loop all players:
if {wynagrodzenie::%loop-player%} is not 10:
execute console command "eco give money %loop-player% 15"
send action bar "୨&r &aDostałeś &615$&a za aktywność!" to loop-player
add 1 to {wynagrodzenie::%loop-player%}
else:
send action bar "୨&c Osiągnąłeś już maksymalny limit dzienny!" to loop-player
every 24 hours:
loop {wynagrodzenie::*}:
set {wynagrodzenie::%loop-index%} to 0
execute console command "bc Przeprowadzono reset nagród za czas!"
command /czyscnagrody:
trigger:
loop {wynagrodzenie::*}:
set {wynagrodzenie::%loop-index%} to 0
execute console command "bc Wymuszono reset nagród!"
Pytanie
Qb3k 0
Mam Problem z pluginem TimeIsMoney, potrzebuję czegoś takiego na wersje 1.21.1 niestety ten nie działa na tej wersji (ma wsparcie do 1.20), napisałem taki skrypt, działa jednak nie wiem jak zrobić reset o konretnej godzinie, aktualnie skrypt resetuje limit nagród co 24h od startu skryptu, chcę aby resetowało się to 5 minut po północy.
every 15 minutes: loop all players: if {wynagrodzenie::%loop-player%} is not 10: execute console command "eco give money %loop-player% 15" send action bar "୨&r &aDostałeś &615$&a za aktywność!" to loop-player add 1 to {wynagrodzenie::%loop-player%} else: send action bar "୨&c Osiągnąłeś już maksymalny limit dzienny!" to loop-player every 24 hours: loop {wynagrodzenie::*}: set {wynagrodzenie::%loop-index%} to 0 execute console command "bc Przeprowadzono reset nagród za czas!" command /czyscnagrody: trigger: loop {wynagrodzenie::*}: set {wynagrodzenie::%loop-index%} to 0 execute console command "bc Wymuszono reset nagród!"Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/58391-timeismoney-1211/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi