Witam, posiadam problem i nie mogę znalezc rozwiązania zbytnio i męczę się z tym już długi czas. Przeszukałem forum by poszukać skrypty, które też to wykorzystują ale mimo użycia tego samego rozwiązania nic.
Tutaj skrócony kod który wystarczy, orginalny posiada po prostu wiele więcej voucherów.
options:
name_voucher_vip: "&f&lVoucher &a&lVIP"
lore_voucher_vip: "&aPo kliknięciu prawym nadaje VIPa na 14dni."
on right click:
name of player's tool is "{name_voucher_vip}":
broadcast "Test"
command /daj:
trigger:
set {_voucher_vip} to paper named {@name_voucher_vip} with lore {@lore_voucher_vip}
give player {_voucher_vip}
Problem się pojawia w momencie "on right click:"
Gdy zastosuje do name of players's tool {name_voucher_vip}, czy po prostu napisaną nazwe "&f&lVoucher &a&lVIP" nic się nie dzieje gdy to trzymam i klikam.
Chciałem również zrobić aby najpierw sprawdzało nazwe, a potem lore, lecz z lorem też mam ogromny problem i nie widziałem na forum zbytnio by ktoś wykorzystywał opcje, że gdy gracz posiada przedmiot z lorem "x" to sie wykonuje coś tam.
O dodatkach i serwerze: Silnik instalowałem ze strony Purpura [06:39:54 INFO]: [Skript] Server Version: 1.20.6-2233-0d6766e (MC: 1.20.6)
[06:39:54 INFO]: [Skript] - Skript v2.9.0
[06:39:54 INFO]: [Skript] - skript-placeholders v1.6.0
[06:39:54 INFO]: [Skript] - skUtilities v0.9.2
[06:39:54 INFO]: [Skript] - SkQuery v4.1.10
[06:39:54 INFO]: [Skript] - SkBee v3.5.7
Edytowane przez ezn7 Zapomniałem dopisać o silniku
Pytanie
ezn7 3
Witam, posiadam problem i nie mogę znalezc rozwiązania zbytnio i męczę się z tym już długi czas. Przeszukałem forum by poszukać skrypty, które też to wykorzystują ale mimo użycia tego samego rozwiązania nic.
Tutaj skrócony kod który wystarczy, orginalny posiada po prostu wiele więcej voucherów.
options: name_voucher_vip: "&f&lVoucher &a&lVIP" lore_voucher_vip: "&aPo kliknięciu prawym nadaje VIPa na 14dni." on right click: name of player's tool is "{name_voucher_vip}": broadcast "Test" command /daj: trigger: set {_voucher_vip} to paper named {@name_voucher_vip} with lore {@lore_voucher_vip} give player {_voucher_vip}
Edytowane przez ezn7Problem się pojawia w momencie "on right click:"
Gdy zastosuje do name of players's tool {name_voucher_vip}, czy po prostu napisaną nazwe "&f&lVoucher &a&lVIP" nic się nie dzieje gdy to trzymam i klikam.
Chciałem również zrobić aby najpierw sprawdzało nazwe, a potem lore, lecz z lorem też mam ogromny problem i nie widziałem na forum zbytnio by ktoś wykorzystywał opcje, że gdy gracz posiada przedmiot z lorem "x" to sie wykonuje coś tam.
O dodatkach i serwerze:
Silnik instalowałem ze strony Purpura
[06:39:54 INFO]: [Skript] Server Version: 1.20.6-2233-0d6766e (MC: 1.20.6)
[06:39:54 INFO]: [Skript] - Skript v2.9.0
[06:39:54 INFO]: [Skript] - skript-placeholders v1.6.0
[06:39:54 INFO]: [Skript] - skUtilities v0.9.2
[06:39:54 INFO]: [Skript] - SkQuery v4.1.10
[06:39:54 INFO]: [Skript] - SkBee v3.5.7
Zapomniałem dopisać o silniku
https://skript.pl/temat/57913-problem-z-wykonywaniem-polecenia-na-nazwelore-przedmiotu/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi