Skocz do zawartości
  • 0

Item po którego kliknięciu prawym przyciskiem myszy teleportuje mnie na spawn i czyści cały ekwipunek

Pytanie

Cześć, czy mógłby ktoś napisać skrypt dzięki któremu mogę się teleportować na spawna i czyścić cały ekwipunek oprócz tego przedmiotu?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
4 godziny temu, Barbaglon napisał:

Cześć, czy mógłby ktoś napisać skrypt dzięki któremu mogę się teleportować na spawna i czyścić cały ekwipunek oprócz tego przedmiotu?

Proszę bardzo. W linijce 2. można ustawić ten "nieusuwalny" przedmiot, który nie zostanie usunięty przy teleportacji. W 7. linijce natomiast jest podana lokalizacja spawnu. Pierwsze trzy liczby to koordynaty X, Y i Z. Czwarty argument to świat podany za pomocą nazwy, a piąty i szósty argument to tzw. yaw i pitch. Yaw to obrót głowy lewo-prawo wyrażony w stopniach (od -180° do 180°), natomiast pitch to obrót głowy dół-góra wyrażony w stopniach (od -90° do 90°).

Proszę bardzo. Skrypt nie był testowany, jednakże nie powinny wystąpić jakiekolwiek związane z nim problemy.

options:
	unremovableItem: stick named "&aTest"

command /spawnandclear:
	executable by: players
	trigger:
		teleport player to location(100, 100, 100, world "world", 45, 0)
		loop all items in player's inventory:
			loop-item is not {@unremovableItem}
			remove loop-item from player's inventory
		send "&aZostałeś przeteleportowany na spawn i usunięto wszystkie twoje przedmioty poza specjalnym przedmiotem." to player

Pozdrawiam.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...