Shupi 1 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Witam potrzebuje skryptu dzięki któremu jeżeli gracz napiszę Lataj to aktywuje się komenda /fly %player% (Chodzi mi o aktywację zwykłym pisaniem nie komendą /lataj tylko napisaniem Lataj bez /) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 on chat: set {_msg} to message "%{_msg}%" is "lataj": make player execute command "fly %player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shupi 1 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 @ mógłbyś dodać mi do tego że jeżeli gracz napiszę Lataj ale nie będzie na danym regionie to to nie zadziała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 on chat: set {_msg} to message "%{_msg}%" is "lataj": player is in region "nazwa regionu": make player execute command "fly %player%" Shupi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shupi 1 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Dziękuje temat do zamknięcia ~SNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shupi 1
Witam potrzebuje skryptu dzięki któremu jeżeli gracz napiszę Lataj to aktywuje się komenda /fly %player%
(Chodzi mi o aktywację zwykłym pisaniem nie komendą /lataj tylko napisaniem Lataj bez /)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi