Witam, mam skrypt dodający customowy drop z withera.
on death of wither:
if victim's name is "&c&lULTRA BOSS ZABIJAKA":
loop all blocks in radius {@odleglosc} around block above victim:
if loop-block is air:
add location of loop-block to {_L::*}
chance of 100%:
set {_l} to random element out of {_L::*}
drop 5 diamond at location at {_l}
chance of 100%:
set {_l} to random element out of {_L::*}
drop 64 golden apple at {_l}
Z tym, że chciałbym do dropu dodać klucze do skrzynek z pluginu ExcellentCrates. Wiem, że da się jakoś do itemów dodawać tagi nbt, i pewnie w tym będzie leżała cała kwestia, tyle że kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Jakby mógł ktoś chociaż jakoś nakierować jak to zrobić, będę mega wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję
Pytanie
nnisu 4
Witam, mam skrypt dodający customowy drop z withera.
on death of wither: if victim's name is "&c&lULTRA BOSS ZABIJAKA": loop all blocks in radius {@odleglosc} around block above victim: if loop-block is air: add location of loop-block to {_L::*} chance of 100%: set {_l} to random element out of {_L::*} drop 5 diamond at location at {_l} chance of 100%: set {_l} to random element out of {_L::*} drop 64 golden apple at {_l}Z tym, że chciałbym do dropu dodać klucze do skrzynek z pluginu ExcellentCrates. Wiem, że da się jakoś do itemów dodawać tagi nbt, i pewnie w tym będzie leżała cała kwestia, tyle że kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Jakby mógł ktoś chociaż jakoś nakierować jak to zrobić, będę mega wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję
https://skript.pl/temat/57645-dodanie-customowego-itemu-z-pluginu-do-custom-dropu-moba/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi