koxmacius 0 Opublikowano 13 maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2024 Siemka, jesteś w stanie napisać mi skrypt na topki w gui ewentualnie polecić jakiś co napewno działa szukałem dużo ale nie mg nic znajsc co by działało chciałbym topki kili dedow zjedzonych koxow I wykopenego stone Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57508-topki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 13 maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2024 56 minut temu, koxmacius napisał: Siemka, jesteś w stanie napisać mi skrypt na topki w gui ewentualnie polecić jakiś co napewno działa szukałem dużo ale nie mg nic znajsc co by działało chciałbym topki kili dedow zjedzonych koxow I wykopenego stone Proszę uprzejmie. Skrypt nie był przeze mnie testowany. W razie chęci konfiguracji myślę, że całość jest zrozumiała. Do działania skryptu wymagany jest skrypt pyraTOP REBORN autorstwa Pana Marudy. Artykuł opisujący ów skrypt znajduje się tutaj. options: topListSize: 5 on join: set {topStatistics::kills::%player%} to 0 if {topStatistics::kills::%player%} is not set set {topStatistics::deaths::%player%} to 0 if {topStatistics::deaths::%player%} is not set set {topStatistics::eatenEnchantedApples::%player%} to 0 if {topStatistics::eatenEnchantedApples::%player%} is not set set {topStatistics::minedStone::%player%} to 0 if {topStatistics::minedStone::%player%} is not set every 5 minutes: set {topList::kills::*} to createTop("topStatistics::kills", {@topListSize}, "&3[I]&7. &b[P]&7: &6[V]") set {topList::deaths::*} to createTop("topStatistics::deaths", {@topListSize}, "&3[I]&7. &b[P]&7: &6[V]") set {topList::eatenEnchantedApples::*} to createTop("topStatistics::eatenEnchantedApples", {@topListSize}, "&3[I]&7. &b[P]&7: &6[V]") set {topList::minedStone::*} to createTop("topStatistics::minedStone", {@topListSize}, "&3[I]&7. &b[P]&7: &6[V]") on death of player: add 1 to {topStatistics::deaths::%victim%} attacker is a player add 1 to {topStatistics::kills::%attacker%} on consume of enchanted golden apple: add 1 to {topStatistics::eatenEnchantedApples::%player%} on break of stone: add 1 to {topStatistics::minedStone::%player%} command /top: executable by: players trigger: set {_topGUI} to chest inventory with 3 rows named "&6&lRankingi graczy" set slot (integers between 0 and 26) of {_topGUI} to gray stained glass pane set slot (4, 13 and 22) of {_topGUI} to white stained glass pane set slot 11 of {_topGUI} to iron sword named "&cNajwięcej zabójstw" with lore {topList::kills::*} set slot 12 of {_topGUI} to skeleton skull named "&cNajwięcej śmierci" with lore {topList::deaths::*} set slot 14 of {_topGUI} to enchanted golden apple named "&cNajwięcej zjedzonych złotych jabłek" with lore {topList::eatenEnchantedApples::*} set slot 15 of {_topGUI} to iron pickaxe named "&cNajwięcej wykopanego kamienia" with lore {topList::minedStone::*} open {_topGUI} to player Jedna uwaga na koniec ode mnie. Na początku skrypt będzie wyświetlał jedną wielką listę zawierającą "<none>", jednakże wystarczy dać mu "popracować" przez 5 minut i rankingi po tym czasie powinny zostać utworzone. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57508-topki/#findComment-342433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koxmacius 0
Siemka, jesteś w stanie napisać mi skrypt na topki w gui ewentualnie polecić jakiś co napewno działa szukałem dużo ale nie mg nic znajsc co by działało chciałbym topki kili dedow zjedzonych koxow I wykopenego stone
https://skript.pl/temat/57508-topki/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi