PanFrejk 8 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Da rade zmienić bez enchantów zmienić szybkość kopania kilofa lub jego niezniszczalność?Jeśli tak to prosze napisać mi przykład. ;> Coś tego typu:on mine if player tool is pickaxe named "Kilfof Magiczny": set speed to 2.0 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Z tego co mi wiadomo nie jest to możliwe, nwm może da się jakoś zmiennymi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Szybkość kopania raczej nie, ale niezniszczalność tak ;fon tool damage: event-item is diamond pickaxe named "Magiczny Kilof": add 1 to {durability} {durability} is divisible by 2: cancel eventJak chcesz zwiększyć o połowę, to dajesz 2 ;f jak chcesz o 1/3 to 3, itd. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 19 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 No oki dzięki @up. Szkoda :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 w kwesti szybkości kopania jeśli ci bardzo zależy na tym zeby był bez enchantu to ja bym pokombinował z efektami.. np on mine: name of player's tool is "Turbokilof": apply fast digging to player for 0.5 seconds ale to jest mało optymalne, ale moze ci się przyda :P czekam na like... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 20 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 @up nie no dzięki xDps: chodziło mi że bez enchantów ani żadnych efektów. //No to trudno. Zamykam ~SNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanFrejk 8
Da rade zmienić bez enchantów zmienić szybkość kopania kilofa lub jego niezniszczalność?
Jeśli tak to prosze napisać mi przykład. ;>
Coś tego typu:
on mine
if player tool is pickaxe named "Kilfof Magiczny":
set speed to 2.0 ;D
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi