_SirSmarr 0 Opublikowano 13 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2024 chodzi mi o to ,ze jak gracz wlaczy xray to zeby widzial losowe rudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 13 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2024 20 minut temu, _SirSmarr napisał: chodzi mi o to ,ze jak gracz wlaczy xray to zeby widzial losowe rudy nie lepiej po prostu zrobić powiadomienia dla administratorów że gracz wykopał określoną rudę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 13 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2024 37 minut temu, TeZetYT napisał: nie lepiej po prostu zrobić powiadomienia dla administratorów że gracz wykopał określoną rudę? niezbyt 59 minut temu, _SirSmarr napisał: chodzi mi o to ,ze jak gracz wlaczy xray to zeby widzial losowe rudy jest to wbudowane w silniki paper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 14 stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2024 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_SirSmarr 0
chodzi mi o to ,ze jak gracz wlaczy xray to zeby widzial losowe rudy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi