Witam! Mam taki problem. Wprowadzilem na server możliwość przywoływania przez graczy piorunów.. wszystko ślicznie pieknie bo wylaczone rozprzestrzenianie sie ognia.. ale...
...gdy uderzy piorun w np most czy trawę czy cokolwiek z drewna to nie gaśnie...
efektem tego jest to ze szystkie mosty na serverze (mmo - rpg) wszystkie drewniane domki i t d .. palą się...
w skripcie napisanie czegoś co by gasiło ogien po okreslonym czasie uswiadomilo mi ze jestem tepy i nie umiem tego napisać.. ;/
Pomocy..
oczekuję na skrypt który by gasił ogien po co 10 sekund (w miarę optymalny)
lub
prosty plugin
lub
jakas wzmianke z gamerules / flage / konfig worldguardowski czy cooookolwiek..
Pytanie
Sołtys™ 29
Witam! Mam taki problem. Wprowadzilem na server możliwość przywoływania przez graczy piorunów.. wszystko ślicznie pieknie bo wylaczone rozprzestrzenianie sie ognia.. ale...
...gdy uderzy piorun w np most czy trawę czy cokolwiek z drewna to nie gaśnie...
efektem tego jest to ze szystkie mosty na serverze (mmo - rpg) wszystkie drewniane domki i t d .. palą się...
w skripcie napisanie czegoś co by gasiło ogien po okreslonym czasie uswiadomilo mi ze jestem tepy i nie umiem tego napisać.. ;/
Pomocy..
oczekuję na skrypt który by gasił ogien po co 10 sekund (w miarę optymalny)
lub
prosty plugin
lub
jakas wzmianke z gamerules / flage / konfig worldguardowski czy cooookolwiek..
lub
inne pomysły!
z góry dziekuje
Soltys_GOLD
https://skript.pl/temat/5664-podpalanie-od-piorun%C3%B3w-vs-skriptpl/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi