Czesc mam taki skrypt i chcialbym zeby bylo mizliwosc uzywania tych komend w konsoli bo nie dzialaja ;/
Prosze o pomoc
Skrypt:
command /lb [<text>][<player>]:
trigger:if arg 1 is not set:
send "&cPoprawne uzycie: /lb &c<&6pomoc&c>"if arg 1 is "pomoc":if player has permission "LUCKYBOX.pomoc":
send "&8&l=> &c&lPierozek"
send "&8&l=> &c&lAby dac sobie LB wpisz &6/lb give&c&l"
send "&8&l=> &c&lAby dac wszystkim osoba na serwerze wpisz &6/luckyblock all&c&l"
send "&8&l=> &c&lAby przeladowac skrypt wpisz &6/lb restart&c&l"if arg 1 is "all":if player has permission "LUCKYLOCK.all":
give 1 dragon egg of knockback 1 named "&bluckyblock" with lore "&6Moga wyleciec negatywne i pozytywne rzeczy !||&6Postaw mnie !||&5Postaw mnie !||&2Postaw mnie !" to all players
send "&c&lDales LB wszystkim graczom"
broadcast "&c&lGracz &6&l%player% &c&ldal luckyblocka wszystkim gracza!"if arg 1 is "give":if player has permission "LUCKYBOX.give":
give 1 dragon egg of knockback 1 named "&bluckyblock" with lore "&6Moga wyleciec negatywne i pozytywne rzeczy !||&6Postaw mnie !||&5Postaw mnie !||&2Postaw mnie !" to player
send "&c&lDales LB graczowi &e&l%player%"if arg 1 is "restart":if player has permission "LUCKYBOX.restart":
execute command "sk reload pierozek.sk"
send "&7&l[&c&lLUCKYBOX&7&l] &a&lSkrypt zostal przeladowany pomyslnie!"
Pytanie
wilq365 0
Czesc mam taki skrypt i chcialbym zeby bylo mizliwosc uzywania tych komend w konsoli bo nie dzialaja ;/
Prosze o pomoc
Skrypt:
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Glicz
https://skript.pl/temat/56555-uzywanie-komendy-w-konsoli/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi