Cześć! Czy ktoś wie jaki jest może plugin albo ktoś podeśle mi skript naBLOKOWANIE WYRZUCANIA ITEMKÓW.Mam swój serwer i nie chce by gracze przypadkowo wywalili itemek do innego gracza. Ale chciałbym żeby mogli napisać w stylu/throw i mogą wyrzucać itemki przez najbliższe10 sekund. Najlepiej żeby jeszcze jak spróbują wyrzucić to będzie napisane: Do /throw to drop your item. albo cos innego. Jeśli ktoś podeśle skript na to wszystko i wytłumaczy gdzie go dodać będe wdzieczny. (albo po prostu plugin podać).
Pytanie
Kokoj 0
Cześć! Czy ktoś wie jaki jest może plugin albo ktoś podeśle mi skript na BLOKOWANIE WYRZUCANIA ITEMKÓW. Mam swój serwer i nie chce by gracze przypadkowo wywalili itemek do innego gracza. Ale chciałbym żeby mogli napisać w stylu /throw i mogą wyrzucać itemki przez najbliższe 10 sekund. Najlepiej żeby jeszcze jak spróbują wyrzucić to będzie napisane: Do /throw to drop your item. albo cos innego. Jeśli ktoś podeśle skript na to wszystko i wytłumaczy gdzie go dodać będe wdzieczny. (albo po prostu plugin podać).
https://skript.pl/temat/56311-blokowanie-wyrzucania-itemk%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi