Bartek123344 0 Opublikowano 18 września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 września 2023 Ogolnie to yyy.. Chodzi o: Dodaja sie te "punkty" z add 1 to {abc::%player%} Spoiler variables: {abc::%player%} = 0 i chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic aby po dostaniu tego punktu aby po np 2 godzinach sie usuwaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 18 września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 września 2023 (edytowane) 46 minut temu, Bartek123344 napisał: Ogolnie to yyy.. Chodzi o: Dodaja sie te "punkty" z add 1 to {abc::%player%} Ukryj zawartość variables: {abc::%player%} = 0 i chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic aby po dostaniu tego punktu aby po np 2 godzinach sie usuwaly every hour: set {abc::*} to 0 Edytowane 18 września 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek123344 0 Opublikowano 18 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2023 (edytowane) 10 godzin temu, Bartek123344 napisał: i chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic aby po dostaniu tego punktu aby po np 2 godzinach sie usuwaly sorry chodzilo mi sie aby sie jeden "punkt" usuwal i fajnie by bylo gdyby jak gracz byl offline to tez aby mu sie usunelo Edytowane 18 września 2023 przez Bartek123344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THErunSKY 2 Opublikowano 19 września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 września 2023 11 godzin temu, Bartek123344 napisał: sorry chodzilo mi sie aby sie jeden "punkt" usuwal i fajnie by bylo gdyby jak gracz byl offline to tez aby mu sie usunelo loop all offline players Remove 1 from {abc::%loop-player%} CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 19 września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 września 2023 Godzinę temu, THErunSKY napisał: loop all offline players Remove 1 from {abc::%loop-player%} Po co loop skoro jest to zastosowanie dla każdego w zmiennej za co odpowiada * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THErunSKY 2 Opublikowano 19 września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 września 2023 41 minut temu, Fendi napisał: Po co loop skoro jest to zastosowanie dla każdego w zmiennej za co odpowiada * Też można ale pan bartek nie zrozumniał o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek123344 0 Opublikowano 24 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2023 zapytalem sie chatgpt. Juz mam swoje rozwiazanie... makstale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 24 września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 września 2023 22 minuty temu, Bartek123344 napisał: zapytalem sie chatgpt. Juz mam swoje rozwiazanie... To, co wypluwa ChatGPT na temat Skript nie jest zazwyczaj zbyt poprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartek123344 0
Ogolnie to yyy.. Chodzi o:
Dodaja sie te "punkty" z add 1 to {abc::%player%}
variables:
{abc::%player%} = 0
i chodzi mi o to czy dalo by sie zrobic aby po dostaniu tego punktu aby po np 2 godzinach sie usuwaly
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi